De NAVO dwong Rusland tot een inval….

9 mei 2022

Poetin zegt veel niet….

Hij zei dat de NAVO landen rond Rusland door militaristisatie een bedreiging werden en dat daarom Oekraïne aangevallen moest worden.

Hij had het toch eerst over denazificeren? Hij wilde toch eerst het Oekraïnsche volk bevrijden? Waarom nu ineens een ander verhaal? De inval was volgens hem preventief, om de veiligheid van Rusland te waarborgen en waarom waarborgen van veiligheid als Rusland militair zo superieur is?

Ik durf eerder een vergelijking te trekken van Poetin en de Nazi’s. In de Volkskrant stond vandaag een fel betoog van een auteur over de situatie. Ook het tijdschrift Historia mengt zich in de informatieoorlog: “Een historicus stuitte op een oud vriendschapsverdrag uit 1022, waarin de prins van Novgorod, Vladimir de Sluwe, eeuwig trouw zweert aan de vorst van het Kievse Rijk, Volodymyr de Grote. Het Kievse Rijk werd geregeerd vanuit Kiev en valt grotendeels samen met het huidige Oekraïne, terwijl Novgorod in het westen van Rusland lag en onder meer Moskou omvatte.” Hierdoor valt Moskou onder Kiev’s gezag…

Deze misdadiger die Poetin heet moet snel uit zijn ambt worden gezet en achter de tralies worden gezet zoals de Romeinen deden en hen in de vergetelheid doen laten belanden.

Geef een reactie