Kaag waarschuwt voor recessie….

19 november 2022

De kans op een recessie neemt toe. Die waarschuwing gaf D66-leider en minister van Financi├źn Kaag op het congres van haar partij in Rotterdam. Kaag wil daarbij harde bezuinigingen voorkomen en kondigt voorzichtig aan dat het kabinet volgend jaar moeilijke keuzes moet maken.

Bron: nos nieuws

Zaten we niet al in een recessie met 17% inflatie?

Waarom verbaasd mij dit niet…

Ruim vijftig voormalige medewerkers van DWDD deden tegen de Volkskrant hun verhaal over grensoverschrijdend gedrag bij dat programma. Het ging volgens hen om “extreme woede-uitbarstingen en publieke vernederingen”. Tientallen werknemers vielen ziek uit vanwege de werkomstandigheden.

Bron: https://nos.nl/artikel/2452993-opname-top-2000-quiz-stilgelegd-wegens-ophef-rond-matthijs-van-nieuwkerk

Waarom kijk ik hier niet van op?

Mannen voetbalteam Businessclass naar Qatar

15 november 2022

Waarom krijgt het vrouwenvoetbal team dit niet?

Zij presteerden tot nog toe beter…

Chris Koerts overleden

11 november 2022
Earth & Fire

Gitarist Chris Koerts, een van de oprichters van de succesvolle Haagse popband Earth and Fire, is vrijdag op 74-jarige leeftijd overleden. Het was al bekend dat Jerney Kaagman de ziekte van Parkinson had en zijn broer Gerard al in 2019 was overleden. Ze werden beroemd met o.a. Maybe Tomorrow en Memories die onlosmakelijk verbonden waren met de zeezender Radio Veronica.

De slechte verliezer

9 november 2022

DeSantis wint in Florida, Trump dreigt met onthullingen als hij zich kandidaat stelt in 2024

Senator DeSantis zou zich wel eens beschikbaar kunnen stellen voor het republikeins kandidaatschap in de VS. Vervolgens zegt de kleuter Trump dat hij zaken zal onthullen als hij dit doet.

Wil het Amerikaanse volk echt zo’n kleuter als president? Hij was al een keer president en dat was al bewijs dat hij geheel incapabel is…

Kunstwerken vernielen

27 oktober 2022

Wat heeft het voor nut om kunstwerken die eeuwenoud zijn, te vernielen alleen om een statement te maken…..

Ga een andere manier zoeken om je statement te maken maar verniel geen nationaal erfgoed!

Denk eens na of kan je dat niet?

In memoriam: Robbie Coltrane

14 oktober 2022
Robbie Coltrane als Valentin Zukowski in 2 James Bond films

Hij zette het karakter Valentin Zukowski neer in 2 James Bond films. Een boef waar je sympathie voor had….

In memoriam: Bruno Latour

9 oktober 2022

Latour was van mening dat wetenschap een sociaal proces is, waarin retoriek, vooringenomenheid en groepsgedrag een belangrijke rol spelen.

Filosofisch en gezien heeft hij gelijk….

Ook hield hij zich bezig met het milieu: hij vroeg zich af hoe het kan dat klimaatontkenners zo erg de klimaatproblematiek konden ondermijnen.

Denkers zoals hij moeten er meer zijn.

Engeland: Het ware gezicht van Truss

28 september 2022

Het ware gezicht van de regering Truss is nu naar buiten gekomen. Ze schrappen de hoogste inkomstenbelastingschijf. Zo hoopt deze regering dat samen met andere maatregelen voor het bedrijfsleven, de economie gaat aantrekken.

Wat doen deze maatregelen dan wel?

Simpelweg De-nivelleren. De rijksten hoeven minder belasting te betalen terwijl de lagere en middeninkomens dezelfde belasting betalen. Dit betekent dat alleen de rijkste bovenlaag van Engeland meer overhoudt en dus rijker worden….

Tiener die haar verkrachter doodde, moet nabestaanden 150.000 dollar betalen

14 september 2022

Ze kreeg van de rechter een voorwaardelijke celstraf opgelegd van twintig jaar, met een proeftijd van vijf jaar. Daarnaast moet ze de familie van haar verkrachter een schadevergoeding betalen van bijna 150.000 euro.

Dus een crimineel mag een kind verkrachten en dwingen tot betaalde seks en daarmee wegkomen en moet zij op voorwaardelijke basis wellicht nog naar de gevangenis? Wat is er mis in Amerika en dat mannen boven vrouwen staan en dat een rechter dit bevestigt!!!

Begin een crowdfundingactoe voor deze heldin!!!

Tags