Tiener die haar verkrachter doodde, moet nabestaanden 150.000 dollar betalen

14 september 2022

Ze kreeg van de rechter een voorwaardelijke celstraf opgelegd van twintig jaar, met een proeftijd van vijf jaar. Daarnaast moet ze de familie van haar verkrachter een schadevergoeding betalen van bijna 150.000 euro.

Dus een crimineel mag een kind verkrachten en dwingen tot betaalde seks en daarmee wegkomen en moet zij op voorwaardelijke basis wellicht nog naar de gevangenis? Wat is er mis in Amerika en dat mannen boven vrouwen staan en dat een rechter dit bevestigt!!!

Begin een crowdfundingactoe voor deze heldin!!!

Tags

Queen Elizabeth

10 september 2022

Gezonde levensstijl? Extra belasting!

25 augustus 2022

Geef je je medewerkers een gezonde lunch, krijg je een blauwe envelop in de bus! Bij tuinbouwbedrijf Koppert Cress geen broodje kroket, maar gratis salades en fruit. Maar de fiscus ziet dat als loon in natura en wil geld zien.

Dus als je als werkgever een gezonde levensstijl aanhangt en dit ondersteunt door je werknemers fruit en salade ter beschikking te stellen moet er extra belasting worden betaald terwijl een gezonde levensstijl het verzuim ten goede komt en dit de staat dus minder kost….

Voyager viert 45e verjaardag!

20 augustus 2022

De beide Voyager satellieten vieren vandaag hun 45e verjaardag!

Tags

In memoriam: Nichelle Nichols

1 augustus 2022

Nichelle Nichols speelde in de eerste serie Startrek als zwarte vrouw op een belangrijke positie wat voor die tijd zeer baanbrekend was. Ze is vooral bekend van haar rol als luitenant Nyota Uhura uit de Star Trek televisieserie en speelfilms.

Bron: Wikipedia

Controverse

Eind jaren 60 belandde Nichols samen met William Shatner, die kapitein James T. Kirk speelde in Star Trek, in een kleine mediastorm. Tijdens de aflevering Plato’s Stepchildren kusten Uhura en Kirk. Een kus tussen een witte man en een zwarte vrouw op de Amerikaanse televisie was ongezien in die tijd.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nichelle_Nichols?wprov=sfla1

Tags

Voorzitter Amsterdam’s korps treedt af

28 juli 2022

Heleen Vos, de voorzitter van het gewreekte Amsterdamse studenten korps treedt af omdat ze niet langer de verantwoordelijkheid wil nemen voor het gedrag van leden die haar persoonlijke gens te boven gaan….

Je bent toch de voorzitter? Handhaaf dan en vraag desnoods een mandaat van het dagelijks bestuur….

Zij is mijns inziens geen voorzittersmateriaal

In memoriam: Felix Thijssen

27 juli 2022

Hij was de auteur van mijn favoriete Nederlandse politieserie Unit 13. Normaal houd ik niet van Nederlandse televisie maar dit was een uitzondering…..

Hof: “geen strafvervolging Belastingdienst in toeslagenaffaire”

13 juli 2022

Stelling: Dit zet de toon voor een onschendbaarheid van de dienst….

Volgens het hof biedt het strafrecht niet de mogelijkheid tot vervolging van de dienst. Dit betekent dus dat de belastingdienst een vrijbrief heeft gekregen om te doen en te laten wat deze wilt. Zo krijgen we dus een nieuwe criminele organisatie in dit land die per jurisprudentie ongelimiteerd mag handelen…

Een nieuwe criminele organisatie, de belastingdienst!

Stof tot nadenken….

10 juli 2022

Brandnetel, Vlier en bepaalde soorten gras tieren welig op stikstof in de bodem…

In memoriam

7 juli 2022

James Caan

James Caan

Een begiftigd acteur met een indrukwekkende filmografie. Zijn films houden hem levend….